om bildningscentralen.se

Målgrupp

I första hand vänder sig bildningscentralen.se till elever jag (Tobias Kjellström) undervisar i religion, historia och samhällskunskap på Ebba Brahe Gymnasium på Kvarnholmen. Huvudsyftet med bildningscentralen.se är den ska fungera som en resurs i undervisningen.

Så använder du bildningscentralen.se

Bildningscentralen.se är uppbyggd kring ett antal sidor, som du kan nå via sidomenyn till höger. Du kan också använda webbplatsens sökfunktion som du också hittar till menyn till höger på skärmen.

Nästan alla dokument är i PDF-format. Insticksprogrammet Adobe acrobat reader krävs för att kunna ladda hem och läsa dessa dokument. Programmet är välkänt och används på många datorer och vad jag förstår är det inte förenat med några säkerhetsrisker. Du kan hämta adobe reader här (http://get.adobe.com/se/reader/).

Ansvarig för bildningscentralen.se

Jag som är ansvarig för webbplatsen heter Tobias Kjellström och arbetar som lärare i SO-ämnena på Viktor Rydberg Vasastan.

Synpunkter

Om du har synpunkter eller funderingar kring innehållet på bildningscentralen.se kan du kontakta mig via kontaktformuläret nedan.